​Ashkalinjtë i japin përkrahje Kurtit dhe Osmanit

Kryetari i Partisë së Ashkalinjëve për Integrim, Qazim Rrrahmani ka shprehur gatshmërinë për votimin e qeverisë Kurti dhe Vjosa Osmanit si presidente.

Rrahamani pas takimit konsultues me Kurtin e Osmanin tha se kanë parashtruar edhe kërkesën për të qenë edhe pjesë e ekzekutivit.

Rrahmani: Partia e Ashkanlinjëve për Integrim shprehë gatishmërinë për formimin sa më të shpejtë të institucioneve

 

“Partia e Ashkalinjëve për Integrim shprehë gatishmërinë tonë për formimin sa më të shpejtë të institucioneve të reja të dala nga zgjedhjet e 14 shkurtit, qoftë ajo për qeverinë, ashtu edhe për presidentin. PAK ka shpreh edhe kërkesat e saja para qeverisë që do të jemi pjesëmarrës, nuk kemi pas kushte, por kemi shpreh gatishmërinë për të qenë pjesëmarrës në qeverinë Kurti sepse ne e kemi një deputet dhe dëshirojmë që komuniteti jonë të jenë në qeveri për t’i shërbyer sa më mirë atij”, tha ai.

Kategoritë
LajmeVendi