​Austria i dhuron SHSKUK-së pajisje mjekësore e material shpenzues

Ambasada e Austrisë në Prishtinë i ka dhuruar Shërbimit Spitalor Klinik Universitar të Kosovës donacion me pajisje mjekësore dhe material shpenzues.

Ambasadori Botschafter Christoph Weidinger tha se pajisjet janë dhuruar nga spitali i Landit Shtajrmark me iniciativë të Shoqatës miqësore austriako-kosovare.

Kategoritë
LajmeVendi