​Disa rrugë në Obiliq të pakalueshme

Reshjet e vazhdueshme të shiut kanë bërë që disa rrugë në komunën e Obiliqit të jenë të pakalueshme. Vështirësitë janë shfaqur në rrugën për në fshatin Graboc, rruga Plemetin-Hamidi, një pjesë e rrugës Palaj-Obiliq dhe rruga në Obiliqin e vjetër.

Kryetari i Komunës së Obiliqit, Xhafer Gashi, gjatë ditës së sotme ka vizituar zonat e prekura nga vërshimet,

Njëkohësisht, ka njoftuar të gjithë qytetarët se ekipet e DSHPE-së, ndodhen në teren, në gjendje gatishmërie për intervenim, si dhe, ka kërkuar nga ana e qytetarëve mirëkuptim dhe bashkëpunim gjatë kësaj situate.

Kategoritë
LajmeVendi