​Hoti premton pagesë shtesë për zyrtarët e Shërbimit Korrektues, pezullohet protesta

Përfaqësuesit e Sindikatës së Pavarur të Shërbimit Korrektues të Kosovës pas takimit me kryeministrin në detyrë, Avdullah Hotin, pezulluan protestën të cilan e nisën me kërkesa për pagesë shtesë.

Frashër Racaj, zv.kryetar i Sindikatës së Shërbyesve Korrektues, tha se qeveria u premtoi në realizimin e kërkesave të tyre dhe se shtesat do t’u jepen gjatë muajit mars.

Kategoritë
LajmeVendi