​Kamala Harris betohet si zëvendëspresidente e re e SHBA-së

Zëvendëspresidentja e re amerikane Kamala Harris edhe solemnisht u betua në marrjen e detyrës sot në një ceremoni solemne në Uashington, ku pas pak do të betohet edhe presidenti i sapo zgjedhur dhe miku i madh i Kosovës, Joe Biden.

“Betohem solemnisht se do të mbroj Kushtetutën e SHBA-së kundër të gjithë armiqve, vendas dhe të huaj. Se do ta kryej këtë detyrim lirisht, se do të kryej detyrat e mia, kështu që Zoti më ndihmoftë,” tha ajo.

Kategoritë
BotaLajme