​Kurti në fjalimin e fundit si kryeministër: Thaçi dhe Vuçiq kanë marrëveshje të fshehur

Kryeministri Kurti insiston se presidenti Hashim Thaçi ka marrëveshje të fshehur me presidentin Aleksandër Vuçiq.

Andaj ka thënë se është e kot që të shkohet në “Shtëpinë e Bardhë”.

Ai tha se ideja për shpalljen e gjendjes së jashtëzakonshme nuk ka qenë ide e Isa Mustafës, por e presidentit Hashim Thaci.

Kategoritë
LajmeVendi