​Lëndohet në vendin e punës

Një person ka kërkuar ndihmë mjekësore në Spitalin e Gjakovës, pasi që i njëjti ishte lënduar në vendin e tij të punës.

Njësitet relevante kanë dal në vendin e ngjarje dhe janë duke u marrë me rast.

Kategoritë
LajmeTë ndryshmeVendi