​Memorandum mirëkuptimi ndërmjet Ministrisë së Mbrojtjes dhe Shërbimit Korrektues të Kosovës

Ministria e Mbrojtjes dhe Shërbimi Korrektues i Kosovës (ShSK) kanë nënshkruar memorandum mirëkuptimi që për qëllim ka bashkëpunimin e ndërsjellët në mes dy këtyre institucioneve dhe avancimin e mëtejmë të marrëdhënieve reciproke mes dy këtyre dy institucioneve.

Memorandumi është nënshkruar mes sekretares së Përgjithshme të MM-së, Rozafa Ukimeraj dhe drejtori i përgjithshëm i Shërbimit Korrektues të Kosovës, Nehat Thaçi.

Në kuadër të marrëveshjes është përfshirë edhe dhurimi i 18-të kontejnerëve nga SHKK, për FSK-në.

Kategoritë
LajmeVendi