​Në Maqedoni sonte fillon ora policore

Nga sot në Maqedoni fillon ora policore. Qeveria mori vendim pas propozimit të Komisionit për Sëmundje Infektive dhe me qëllim që të pengohet rritja e mëtejme e numrave të të prekurve nga Covid-19.

Ora policore fillon në ora 22:00 dhe zgjatë deri në ora 05:00 të mëngjesit.

Ndërkohë që lëvizja gjatë kësaj periudhe do të jetë e mundur vetëm me leje për qarkullim.

Ora policore që do të filloj sot sipas vendimit të Qeverisë do të zgjas deri në 22 mars.

Kategoritë
LajmeRajoni