​Në seancën e nesërme, në rend dite rezoluta në mbështetje të Ukrainës

Pas dakordimit midis grupeve parlamentare, në seancën e nesërme të Kuvendit të Kosovës, pikë e rendit të ditës do të jetë edhe “Rezoluta e Kuvendit të Republikës së Kosovës në mbështetje të Ukrainës dhe popullit të saj në rezistencë ndaj agresionit rus”.

Seanca e Kuvendit të Kosovës do të fillojë në orën 10:00, thuhet në njoftim.

Kosova ka dënuar agresionin ushtarak të Rusisë ndaj Ukrainës dhe ka dalë në mbështetje të popullit ukrainas.

Kategoritë
LajmeVendi