​Njoftim për zgjedhjet në Preshevë

Klient të nderuar

Nesër do ta përcjellim nga afër procesin zgjedhor në Preshevë, duke nis nga hapja e vendvotimeve, si dhe votimi i kandidatëve për kryetarë dhe qytetarëve.

Kategoritë
LajmeVendi