​Opozita lëshon sallën

Deputetët e partive opozitare kanë lëshuar seancën e Kuvendit të Kosovës menjëherë pas zgjedhjes së Qeverisë Kurti 2.

Lëshimi i seancës është bërë pak para betimit të Qeverisë Kurti 2.

Qeveria e re Kurti është zgjedhur me 67 vota për, 30 vota kundër dhe asnjë abstenim.
Kategoritë
LajmeVendi