​Shkolla Fillore “Naim Frashëri” në kryeqytet kalon në mësim online

Rritjet e rasteve me Covid-19 në personel, mësimdhënës dhe nxënës ka shtyrë shkollën fillore “Naim Frashëri” në kryeqytet kalon në planin C për dy javët e ardhshme.

Mësimi online do të fillojë nga dita e nesërme,

Kategoritë
LajmeVendi