​Shtyhet mbledhja e Kryesisë së Kuvendit

Mbledhja e Kryesisë së Kuvendit e paraparë të mbahet në ora 14:30 është shtyrë për në ora 15:00.

Mbledhja e Kryesisë do të mbahet me shefat e Grupeve Parlamentare dhe nënkryetarëve të partive.

Pikë e rendit të ditës do të jetë thirrja e seancës për zgjedhjen e presidentit e cila seancë siç mëson KosovaPress do të jetë në ora 18:00.

Kategoritë
LajmeVendi