​Vendoset Pllaka e Lavdisë në një shtëpi në fshatin Beleg

Sot në fshatin Beleg është vendosur Pllaka e Lavdisë në shtëpinë e Sali Tolajt, e cila gjatë luftës në ka shërbyer si depo e armatimit dhe kuzhinë.

Në këtë ceremoni ka marrë pjesë edhe Daut Haradinaj. Ai ka shkruar në Facebook se bashkë me shumë miq e bashkëluftëtarë, rikujtuan luftën tonë të lavdishme, vlerat e kësaj zone dhe veçmas të fshatit Beleg, ku nën udhëheqjen e Brahim Molliqajt dhe djemve të shumtë të këtij fshati, ishte kthyer në vijë ta pakalueshme për armikun.

Kategoritë
LajmeVendi