​VV garon në zgjedhje pa bartës të listës së deputetëve

Lëvizja Vetëvendosje, Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës, Nisma Socialdemokrate dhe PDAK, nuk e kanë shfrytëzuar të drejtën për rirenditjen e listave të kandidatëve për deputet.

Yll Buleshkaj nga Zyra për regjistrimin e partive, tha se deri në orën 16:00 katër subjekte politike nuk i kanë rirenditur listat e tyre .

Sipas tij, subjektet politike janë Lëvizja Vetëvendosje, AAK, Nisma dhe PDAK.

Ai shtoi se në hapësirat në broshura ku mungojnë emrat do të hijezohen ato me qëllim që të evitohen gabimet nga qytetarët.

Kategoritë
LajmeVendi