​Zvicra dhuron pajisje mjekësore për QKUK-në

Me qëllim të ofrimit të ndihmës për përmirësimin e shërbimeve shëndetësore, shteti i Zvicrës i ka dhuruar një donacion me pajisje mjekësore Klinikës së Gastroenterologjisë në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës.

Mjekët gastroenterologë do të kenë në dispozicion dy gastroskopë dhe dy kolonoskopë të rinj.

Në kuadër të donacionit në vlerë totale 100 mijë euro, bëjnë pjesë edhe dy shtylla endoskopike dhe një sasi e konsiderueshme e materialit shpenzues për endoskopi, njofton QKUK.

Kategoritë
LajmeVendi

Të ngjajshmet