12 pacientë me COVID-19 pozitivë dhe 27 post-COVID po trajtohen në ShSKUK

12 pacientë me COVID-19 pozitivë dhe 27 me post-COVID po trajtohen në Shërbimin Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës, bazuar në raportet e datës 25 dhjetor 2021.

Me oksigjeno-terapi janë 10 pacientë, kurse në Mjekimin Intensiv të Klinikës Infektive 2 pacientë të shtrirë.

Raporti sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme

Klinika Infektive, 3  pacientë

Klinika e Pulmologjisë, 26  pacientë post-COVID

Mjekim Intensiv në Klinikë Infektive, 2 pacientë të spitalizuar

Spitali i Prizrenit, 4 pacientë

Spitali i Gjakovës, 2  pacientë

Spitali i Pejës, 1  pacient

Spitali i Ferizajt, 1  pacient.

Kategoritë
LajmeVendi