70% rritje në shitjen e arkivoleve në periudhën e pandemisë

Para pandemisë së koronavirusit arkivolet të shumëta pasi që pastroheshin përdoreshin në varrime të tjera pas procesit të trasnportit por kjo ndryshoi në periudhën e pandemisë

Në periudhën e pandemisë, sipas procedurës së bartjes së varrimit, vëmendja iu kushtua për të siguruar që arkivolet e funeraleve, shkaku i të cilave të vdekjes ishte një sëmundje infektive, ishin bashkuar absolutisht, të mbyllura mirë dhe duke mos lejuar rrjedhje.

Kompanitë që ofrojnë transport funerale dhe shërbime varrimi kanë filluar të përdorin arkivolin vetëm një herë për masa paraprake.

Ka pasur një rritje të shpejtë të shitjeve në muajt e fundit për shkak të varrosjes së një arkivoli në vdekjet e shkaktuara nga koronavirusi dhe kjo shitje ka arritur në rritje deri në 70%./Gazetaere

Kategoritë
LajmeTë ndryshme