A është kjo një zgjidhje? Vetura i konfiskohet përgjithmonë për shkak të shkeljeve të shpeshta të trafikut

Gjykata Komunale në Bjelovar (Kroaci) i ka konfiskuar përgjithmonë një veturë BMW kundërvajtësit të shumtë, i cili vazhdimisht ka vozitur në gjendje të dehur dhe pa patentë shofer dhe veturën ia ka dhënë në përdorim policisë kroate.

Makina i është konfiskuar përgjithmonë një shkelësi të shumtë të rregullave të qarkullimit rrugor në Kroaci.

Gjykata Komunale në Bjellovar i ka konfiskuar përgjithmonë një shoferi të qytetit një veturë private BMW dhe ia ka dorëzuar në përdorim MPB-së.

Shoferi i gjobitur është gjobitur disa herë gjatë viteve të fundit për drejtim të mjetit në gjendje të dehur, si dhe ndalim të drejtimit të mjetit.

Veprën e fundit e ka kryer më 03.10.2021 në Bjelovar, ndërsa i është hequr patentë shoferi për shkak të grumbullimit të 12 pikëve negative. Gjithashtu, u konstatua se shoferi arrogant ishte i dehur dhe kishte 1.91 promilë alkool në gjak.

Megjithatë, automjeti në fjalë nuk ishte i regjistruar dhe i siguruar.

Ai ka marrë një gjobë rreth 2.326 euro për kundërvajtje të mëparshme dhe një masë tjetër mbrojtëse që i ndalon të drejtojë automjetin për dy vjet.

Ai në dy vitet e fundit ka marrë gjoba deri në 4.120 euro për drejtim të mjetit nën efektin e alkoolit, me masa mbrojtëse që ndalojnë drejtimin e mjeteve motorike të kategorisë B për 6 muaj deri në një vit.

Kategoritë
LajmeTë ndryshme