AAK: Interesim i madh për të bashkëbiseduar me Daut Haradinajn në Hajvali

Kandidati për kryetar të Prishtinës nga radhët e AAK-së, Daut Haradinaj ka vizituar sot disa familje në Hajvali.

Haradinaj ka thënë se nga afër është informuar për problemet me të cilat ballafaqohen banorët e kësaj pjese të kryeqytetit.

“Në vazhdën e takimeve me banorë nga pjesë të ndryshme të Kryeqytetit, sot isha në Hajvali, më saktësisht tek familjet Rashiti, Metolli, Sopjani dhe Gashi. Nga biseda me ta u informova më gjërësisht rreth problemeve me të cilat ballafaqohen çdo ditë”, ka shkruar Haradinaj në llogarinë e tij në Facebook.

Postimi i plotë i Daut Haradinajt:

Në vazhdën e takimeve me banorë nga pjesë të ndryshme të Kryeqytetit, sot isha në Hajvali, më saktësisht tek familjet Rashiti, Metolli, Sopjani dhe Gashi.

Nga biseda me ta u informova më gjërësisht rreth problemeve me të cilat ballafaqohen çdo ditë.

Shqetësim i tyre kryesor mbetet ende mungesa e investimeve në infrastrukurë, më saktësisht në rregullimin rrugës e cila vazhdon të jetë në gjendje të mjerueshme.

Bashkë me banorët do të insistojmë tek organet përgjegjëse që sa më shpejtë të intervenohet në këtë pjesë.

Kandidati për kryetar të Prishtinës nga radhët e AAK-së, Daut Haradinaj ka vizituar sot disa familje në Hajvali.

Haradinaj ka thënë se nga afër është informuar për problemet me të cilat ballafaqohen banorët e kësaj pjese të kryeqytetit.

“Në vazhdën e takimeve me banorë nga pjesë të ndryshme të Kryeqytetit, sot isha në Hajvali, më saktësisht tek familjet Rashiti, Metolli, Sopjani dhe Gashi. Nga biseda me ta u informova më gjërësisht rreth problemeve me të cilat ballafaqohen çdo ditë”, ka shkruar Haradinaj në llogarinë e tij në Facebook.

Postimi i plotë i Daut Haradinajt:

Në vazhdën e takimeve me banorë nga pjesë të ndryshme të Kryeqytetit, sot isha në Hajvali, më saktësisht tek familjet Rashiti, Metolli, Sopjani dhe Gashi.

Nga biseda me ta u informova më gjërësisht rreth problemeve me të cilat ballafaqohen çdo ditë.

Shqetësim i tyre kryesor mbetet ende mungesa e investimeve në infrastrukurë, më saktësisht në rregullimin rrugës e cila vazhdon të jetë në gjendje të mjerueshme.

Bashkë me banorët do të insistojmë tek organet përgjegjëse që sa më shpejtë të intervenohet në këtë pjesë.

Kategoritë
LajmeVendi