Arrestohet personi i dyshuar për prezantim të rremë si person zyrtar

Policia e Kosovës, pas pranimit të informacioneve të bëra publike përmes rrjeteve sociale dhe disa portaleve, ku në një video-je shihet një automjet me një person të dyshuar duke  përdorur aplikacione të ndryshme në telefon, me drita kinse vezulluese dhe duke  i ndaluar veturat civile në autostradë, ka ndërmarrë veprimet e menjëhershme policore.

Si rezultat i veprimeve të shpejta, personi i cili ka postuar videon në fjalë është identifikuar dhe i njëjti është sjellë në stacionin policor Obiliq dhe është intervistuar në cilësinë e të dyshuarit, pasi që ai gjatë asaj ngjarje në videon e publikuar, ishte prezantuar si zyrtar policor.

Pas intervistimit dhe përfundimit të procedurave nga njësia e hetimeve është kontaktuar prokurori kujdestar i cili ka sugjeruar që të iniciohet rasti

“Prezantim i rremë si person zyrtar”, ndërsa i dyshuari me vendim prokurorit është dërguar në qendrën e mbajtjes për dyzet e tetë (48) orë.

Kategoritë
LajmeVendi