Në vendin e tretë rezulton kryedemokrati Basha që ka arritur të sigurojë votën e 16186 shqiptarëve. E ndjek menjëherë rivali Edi Rama me 15871 vota. Renditja vijon me Ornaldo Rakipin, Erion Braçen, Belinda Ballukun, Agron Shehajn, Etjen Xhafën dhe Blendi Klosin.