Biden: Putin do të paguajë çmimin për ndërhyrjen në çështjet e SHBA-së

Komentet e Biden-it u transmetuan si jehonë të një raporti të inteligjencës amerikane që mbështeste akuzat e gjata se Putin-i qëndronte pas ndërhyrjes së zgjedhjeve të Moskës në vitin 2020, një akuzë tashmë e hedhur poshtë nga Rusia

Presidenti i SHBA-së, Joe Biden, e quajti presidentin e Rusisë, Vladimir Putin “vrasës” në një intervistë të bërë, duke thënë se homologu i tij rus do të paguajë çmimin për ndërhyrjen në çështjet e SHBA-së

Komentet e Biden-it u transmetuan si jehonë të një raporti të inteligjencës amerikane që mbështeste akuzat e gjata se Putin-i qëndronte pas ndërhyrjes së zgjedhjeve të Moskës në vitin 2020, një akuzë tashmë e hedhur poshtë nga Rusia.

I pyetur nga George Stephanopulos i ABC News nëse ai beson se Putin-i është një “vrasës”, Biden u përgjigj: “Po.”

“Çmimin që ai do të paguajë, do ta shihni së shpejti”, tha ai, duke iu referuar ndërhyrjes së pretenduar të zgjedhjeve.

Biden po ashtu tha se kur ai i tha Putin-it se ai besonte se lideri rus nuk ka shpirt, Putin-i ia ktheu: “Ne e kuptojmë njëri-tjetrin.”

Vlerësimi shënon një ndërprerje të mprehtë në marrëdhëniet e ngrohta të ish-presidentit Donald Trump me Putin-in, si dhe pikëpamjen e presidentit të mëparshëm republikan.

Kategoritë
BotaLajme