Bie dukshëm numri i pacientëve me koronavirus: Në trajtim vetëm 10 raste pozitive

Në Shërbimin Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës po trajtohen 10 pacientë të konfirmuar me Covid-19. Në trajtim mjekësor janë poashtu 9 pacientë të tjerë post-Covid-19.

Me oksigjeno-terapi janë 12 pacientë, kurse në Mjekim Intensiv po trajtojhen 4 pacientë.

Raporti sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme

Klinika Infektive, 10 pacientë

Mjekimi Intensiv i Klinikës Infektive, 4 pacientë

Spitali i Gjilanit, 2 pacientë

Spitali i Pejës, 3 pacientë

Kategoritë
LajmeVendi