Binjaket siameze me propozimin e bashkëshortes së presidentit Erdogan u punësuan në një bibliotekë

Binjakët pas studimeve në Departamentin e Teologjisë në Universitetin Kahramanmaraş Sütçü İmam me udhëzimin e bashkëshortes së Presidentit Recep Tayyip Erdoğan, Emine Erdoğan filluan të punojnë në Bibliotekën e Myftinisë Provinciale Kahramanmaraş në kuadër të Fondacionit Fetar Turk.

Bineqët duke vendosur librat e rinj në bibliotekë në rafte  u shprehën se ishin shumë të lumtur që punonin.

“Jemi shumë të kënaqur me pozicionin tonë të ri. Dëshirojmë të falënderojmë Presidentin tonë, Kryetarin e Çështjeve Fetare dhe Myftiun tonë Krahinor që na mbështetën dhe na vlerësuan të denjë për këtë detyrë. Zoti i bekoftë. Ishim shumë të lumtur që ishim me librat. Njeriu duhet të qëndrojë në këmbët e veta. Besojmë se jemi në këmbë dhe jemi shumë të lumtur.” u shprehën ata.

Kategoritë
BotaLajme