Boksieret kosovare mbesin pa pjesëmarrje në Kampionatin Europian për Junior, shkak mospaisja me viza

Dy boksiere kosovare, Erind Veliu dhe Albera Brahimi, nuk do të mund të paraqiten ne kampionatin evropian për junior për shkak se nuk është paisur me viza nga shteti i Gjeorgjisë edhe pse ka qënë e paraparë, që ekipi i Kosovës, të udhëtoj me 1 korrik

Në këtë menyrë, dy garueset kosovare edhe pse kanë qene favorite si dhe kanë qënë të regjistruara për këtë kampionat, do të mbesin pa pjesmarrje në këtë ngjarje që zhvillohët ne Tbilisi në Gjeorgji, nga 1 deri me 12 korrik.

Ndryshe Erinda Veliu eshtë medaliste e bronzet nga Kampionati Europian i shkollarve në Tbilisi (Gjeorgji2019)

Kurse Alnera Brahimi është medaliste e argjentë nga kampionati Europian për junior në Sofje (Bullgari)2020.

Një rast i njëjtë i ka ndodhur edhe boksieres tjetër, Donjeta Sadiku që nuk morri vizë nga shteti i Indisë, për pjesmarrje në Kampionatin Botëror.

Kategoritë
LajmeVendi