Bosnjë e Hercegovinë, shkarkohet ministri i mbrojtjes

Vendimi u mor nga kreu i Këshillit të Ministrave, Zoran Tegeltija, për shkak se Podzhiç thuhet se shkeli ligjin e mbrojtjes dhe mori vendime të njëanshme gjatë detyrës së tij.

Bosnjë e Hercegovina (BeH) ka shkarkuar ministrin e mbrojtjes të vendit, Sifet Podzhiç.

Vendimi u mor nga kreu i Këshillit të Ministrave, Zoran Tegeltija, për shkak se Podzhiç thuhet se shkeli ligjin e mbrojtjes dhe mori vendime të njëanshme gjatë detyrës së tij.

Njoftimi i Këshillit të Ministrave gjithashtu tha se Tegeltija e dorëzoi vendimin në Asamblenë e Bosnjë e Hercegovinës.

Kategoritë
LajmeRajoni