Çavuşoğlu: Besojmë se problemet me Greqinë mund të zgjidhen nëpërmjet dialogut konstruktiv

Çavuşoğlu: Besojmë se problemet me Greqinë mund të zgjidhen nëpërmjet dialogut konstruktiv

Ministri i Jashtëm turk Çavuşoğlu: Besojmë se problemet me Greqinë mund të zgjidhen nëpërmjet dialogut konstruktiv.

Ministri i Jashtëm turk, Çavuşoğlu, kërkon shmangie nga faktet e kryera dhe gjuha provokative në marrëdhëniet Turqi-Greqi.

Çavuşoğlu: Është në dobi tonë që pakicat në dy vendet (Turqi-Greqi) të jetojnë në paqe. Kjo do të ketë reflektime pozitive.

Kategoritë
BotaLajme