Çavuşoğlu: Pala ukrainase ka përsëritur kërkesën e saj që Turqia të jetë vend garantues

Ministri i Jashtëm turk, Çavuşoğlu: Theksuam se korridoret humanitare duhet të jenë të hapura dhe pa asnjë pengesë.

Ministri i Jashtëm turk, Çavuşoğlu: Theksuam se korridoret humanitare duhet të jenë të hapura dhe pa asnjë pengesë.

Çavuşoğlu: Në takimin trepalësh Turqi-Rusi-Ukrainë në Antalya u bisedua edhe mundësia e një takimi Putin-Zelensky.

Çavuşoğlu tha se pala ukrainase ka përsëritur kërkesën e saj që Turqia të jetë vend garantues.

Kategoritë
BotaLajme