Çavuşoğlu: Pavarësisht kushteve të vështira, negociatat midis Rusisë dhe Ukrainës duhet të vazhdojnë

Çavuşoğlu: Pavarësisht kushteve të vështira, negociatat midis Rusisë dhe Ukrainës duhet të vazhdojnë

Ministri i Jashtëm turk Çavuşoğlu: Pavarësisht kushteve të vështira, negociatat midis Rusisë dhe Ukrainës duhet të vazhdojnë.

Çavuşoğlu: Imazhet nga qyteti ukrainas Bucha janë “vërtet të papranueshme” dhe “të turpshme për njerëzimin”.

Kategoritë
BotaLajme