Çfarë e shkakton djersitjen e pëllëmbëve të duarve dhe si ta trajtoni këtë problem

Për disa njerëz, pëllëmbët e djersitura  të duarve nuk janë një shenjë nervozizmi, por janë një fakt i jetës së përditshme. Kjo mund të ndikojë në cilësinë e jetës së një personi, duke e bërë atë të shmangë shtrëngimin e duarve dhe disa aktivitete të caktuara.

Duart e djersitura mund të jenë shkak i mbipeshës, menopauzës ose hiperhidrozës së pëllëmbës së duarve.

Ky problem përmirësohet pasi një person mbush 40 vjeç dhe zakonisht ndalet pas moshës 60 vjeç.

Për të trajtuar djersitjen e pëllëmbëve është e rëndësishme të vizitoheni e një mjek që të përcaktojë mjekimin që duhet të merrni. Në kushte shtëpiake mund të përdorni ilaçe të ndryshme bimore. Disa nga këta përfshijnë sherbelën, kamomilin dhe rrënjët valeriane.

Kategoritë
FamiljeShëndetësi