Çfarë kanë parashikuar Simpsons këtë herë

Simpsons “kanë parashikuar” ngjarje dhe incidente të ndryshme për më shumë se tre dekada, duke e lënë audiencën pa fjalë.

Më i fundit është udhëtimi i Richard Branson të cilët krijuesit e Simpson e parashikuan shtatë vjetë më parë.

Themeluesi i Virgin Galactic u bë miliarderi i parë që udhëtoi me anijen e tij në hapësirë, më 11 korrik 2021.

Fluturimi historik VSS Unity u transmetua drejtpërdrejt dhe Branson bashkë me pesë anëtarë të tjerë të ekuipazhit kaluan disa minuta në hapësirë.

Ai e përshkroi udhëtimin si ” një përvojën më unike të një jete të tërë “.

Por krijuesit e Simpson e kishin parashikuar këtë udhëtim në një episod të vitit 2014 me titull “Lufta e Artit”, ku themeluesi i Virgin është duke udhëtuar në hapësirë.

Virgin Atlantic shpërndau fotografinë përkatëse në Twitter me shkrimin ” Simpsons e parashikuan atë… “.

Kategoritë
Të ndryshme