Cilat janë masat e reja që pritet të hynë sot në fuqi?

Shoqata e Gastronomëve të Kosovës ka njoftuar se sot pritet të hyjnë në fuqi masat e reja.

Sipas kësaj shoqate, do të hiqet ora policore dhe do të ketë lirim të masave në gastronomi.

Kategoritë
BotaLajme