Daka: Kërcënimet e zyrtarëve politikë janë të paprecedentë, unë nuk i marrë vendimet

Kryetarja e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve (KQZ), Valdete Daka i ka quajtur kërcënime deklaratat e zyrtarëve politikë në lidhje me mundësitë e moscertifikimit të kandidatëve për deputetë në zgjedhjet e 14 shkurtit.

Përmes një konference për medie, Daka tha se këto kërcënime janë të paprecedentë dhe se vetëm po zbatojnë vendimet e institucioneve tjera.

Ajo tha se gjitha vendimet nuk merren nga ajo, por nga kolegjiumi i KQZ-së.

Kategoritë
LajmeVendi