David Icke e verteta rreth Pandemis – Koronavirusit

Si një nga teoricienët parësor të konspiracionit profesional në botë, David Ike  ka qenë një mysafir i rregullt në London Real, duke diskutuar tema aq të ndryshme sa 5G, 9/11 dhe censura.

Shpesh përshkruhet si një njeri i rreptë ose një renegat, David është një zë unik në hapësirë, duke parashikuar një numër parashikimesh rreth vizionit të tij post-orwellian për shoqërinë dhe të ardhmen.

Që nga zgjimi i tij shpirtëror në 1990, David gëzon një ndjekje të konsiderueshme globale, duke folur rregullisht deri në 10 orë në vende të tilla si Wembley Arena për audiencën e mijëra njerëzve.

David  është një autor i mirënjohur që ka shkruar mbi 20 libra, përfshirë Rebelimin e Robotve  (1994), Të Vërtetën, (1995), Sekretin më i Madh (1999) dhe Fëmijët e Matricës (2001) , në të cilën ai zhvilloi botëkuptimin e tij të të menduarit të Epokës së Re.

Me një mision për të zgjuar shoqërinë dhe për të çliruar mendjen nga ato që qeveritë dhe media kryesore janë duke u përpjekur të na bëjnë të bëjmë, letrat kredenciale të tij e bëjnë atë një nga mendimtarët dhe katalizatorët më me ndikim për ndryshime.

Në këtë intervistë, David flet gjerësisht për Coronavirus (Covid-19), se si qeveritë manipulojnë qytetarët e tyre dhe agjendën më të gjerë që qëndron pas kontrollit shoqëror dhe Shoqërisë së Mbikëqyrjes; në një sesion të gjerë, shikoni themeluesin dhe pritësin e Londrës Real Brian Rose dhe David duke u angazhuar në një sërë temash të lidhura me konspiracionin.

Duke ofruar më shumë sesa plotëson vëmendjen në shikim të parë, Davidi  është një njeri me kredencial serioze  dhe një perspektivë sfiduese për speciet dhe planetin tonë.

Kategoritë
Të ndryshme