Deputeti i PDK-së kërkon reforma në arsim

Deputeti i PDK-së Ferat Shala tha se vetëm me reforma të vazhdueshme në arsim mund të iu sigurohet e ardhmja fëmijëve.

Sipas tij, Kosova mbetet e fundit sa i përket shpenzimeve për hulumtime shkencore.

“Në mënyrë që fëmijëve të ju sigurojmë të ardhme duhet që sistemin arsimit të reformohet vazhdimisht”.

“Vizioni i të gjithëve duhet të jetë Kosova e lirë dhe arsimi të bëhet prioritet shtetëror. Kosova mbetet e fundit sa i përket shpenzimeve për hulumtime shkencore”.

Kategoritë
LajmeVendi