Detaje të reja, kjo është arsyeja e arrestimit të Bartomeut

Policia spanjolle sot është duke kryer një aksion të gjerë brenda klubit të Barcelonës ku ka përfunduar në pranga edhe ish-presidenti i Barcelonës, Josep Maria Bartomeu.

Ish – presidenti i Barcelonës Josep Maria Bartomeu u arrestua nga policia spanjolle në shtëpinë e tij të hënën në mëngjes.

Ish-drejtori gjeneral Oscar Grau dhe shefi i Legal Roman Gómez Ponti janë arrestuar gjithashtu për shkak të skandalit të njohur si “Barca Gate”, ku klubi pretendohet se punësoi dhe pagoi më shumë se një kompani për të shpifur për disa nga lojtarët e tyre (përfshirë Messin) dhe kundërshtarët politikë.

Kategoritë
Sport