Do të shpjegojnë për botën e Bitcoin dhe Altcoin

Duke deklaruar se Turqia tashmë ka zënë vendin e saj në botën kripto, të cilën shtetet e ndjekin me shqetësim

Dr. Hakan Yıldırım tha, “Turqia renditet e katërta në botë dhe e para në Evropë për sa i përket interesit për kriptovalutat. Sidoqoftë, përkundër këtij interesi për botën kripto, është një fakt që ka një mungesë informacioni. Siguria e shkëmbimeve për tu investuar dhe besueshmëria e altcoins janë temat kryesore të diskutimit.

Autori i librit “Çmenduri e kriptomonedhave”, anëtari i fakultetit të Universitetit Stamboll Gelisim Dr. Hakan Yıldırım bëri një deklaratë para ngjarjes mbi “Kuptimi i Botës së Bitcoin dhe Altcoins”. Yıldırım tha, “Në vitet e fundit, një mjet i ri është shtuar në tregjet financiare. Megjithëse Bitcoin ka dalë në pah në këtë botë të re të quajtur teknologji Blockchain, ka pasur një kërkesë të madhe për altcoins ditët e fundit.

Në veprimtarinë e titulluar “Kuptimi i Bitcoin dhe Bota e Altcoins”, ai do të takohet me Inxhinierin e Kompjuterit Umut Gergun nga ekipi Timeandspacetraveller, një projekt i ri i monedhave i zhvilluar nga inxhinierët Turq. Hakan Yıldırım do të diskutojë tema të tilla si çfarë po ndodh në botën e kriptove, besueshmërinë e tregut, zgjedhjen e besueshme të monedhës dhe strategjinë e investimeve. Ngjarja do të transmetohet drejtpërdrejtë  në internet të Enjten,  me 17 Qershor në ora  19:30.

Kategoritë
LajmeTë ndryshme