Dodik: Disa jashtë BiH-së duan të më largojnë ose deportojnë

Anëtari i presidencës së BiH-së Milorad Dodik tha se disa jashtë BiH-së kanë plane për ta larguar ose dëbuar atë.

– Kjo duhet të kishte ardhur në lidhje me sanksionet e vendosura nga britanikët dhe amerikanët që po realizojnë planet e tyre – tha Dodik.

I pyetur se si mund ta deportonin, Dodik komentoi: “Kjo nuk është hera e parë”.

Ai ka deklaruar se pavarësisht kërcënimeve do të vazhdojë me obligimet dhe se është mirë.

– Jam mirë, si mund të jem? Vazhdimisht vijnë informacione të ndryshme se më rrezikohet siguria, indikacione të caktuara janë përcjellë në MPB nga organizatat partnere – ka thënë Dodik për “Objektiv”.

Dodik deklaroi se i respekton paralajmërimet e MPB-së së Republikës Srpska dhe se si do të shkojë gjithçka mbetet të shihet.

Ministria e Punëve të Brendshme të Republikës Srpska, bazuar në informacionin e marrë nga shërbimet partnere për mundësinë e rrezikimit të sigurisë së anëtarit të Presidencës së BiH Milorad Dodik dhe familjes së tij nga një grup i caktuar, ka ngritur sigurinë në nivelin më të lartë.

Kategoritë
LajmeRajoni