Dodik: Unë nuk besoj në forcën e Shteteve të Bashkuara, sepse kemi parë çfarë ndodhi në Afganistan

Dodik pretendon se ai nuk ka frikë nga kërcënimet amerikane

Anëtari i Presidencës së Bosnjës dhe Hercegovinës, Milorad Dodik, deklaroi se ai i dha një përgjigje të dërguarit special të presidentit amerikan për Ballkanin Perëndimor, Gabriel Escobar, në lidhje me kërcënimet e tij dhe pyeti nëse një Amerikë kishte rënë në fuqi për të rregulluar diçka këtu vetëm me kërcënime.

“Ne kemi parë se si duket në Afganistan dhe nuk kemi arsye të besojmë në forcën e tyre,” u tha Dodik gazetarëve në Banja Luka.

Ai tha se zakonisht këta argumentues dhe të fuqishëm përqendrohen gjithmonë te të vegjlit dhe të dobëtit për të treguar forcën e tyre.

“Më duhet t’u them atyre që ata sapo hasën në një ekip që nuk i përmbahet sanksioneve të tyre, kështu që nuk do të them atë që i thashë Escobar, dhe më takon mua ta them këtë,” tha Dodik.

Kategoritë
LajmeRajoni