Dy franceze konvertohen në islam në një xhami në Kosovë

Hoxhë Nazim Ramadani, ka njoftu se sot në fshatin Strellc i Epërm-Deçan pas namazit të drekes me deshirë dhe vullnet pranuan Islamin dy motra franceze.

Ndër të tjera motrat ndryshuan edhe emrat, nga Coralie u ndryshua në Merjem, dhe nga Amelie u ndryshua emri në Sara.
“LAJMRIM e hënë 26.07.2021 Të nderuar besimtar! Ndaj një lajm të gëzuar me ju.Sot, në xhamin tonë në fshatin Strellc i Epërm-Deçan pas namazit të drekes me deshirë dhe vullnet pranuan Islamin dy motra franceze. Coralie e cila mori emrin Merjem, si dhe motra e saj Amelie e cila mori emrin Sara. I njoftova me islamin po thujse 2 orë, elhamdulilah, ishte mjaft emocionuese“, shkruan ai.
Kategoritë
LajmeVendi