“E rrjepën shtetin si doner” – Koha kur Hashim Thaçi shpenzonte 105 euro për tri cigare puro

Gazetari Xhevdet Pozhari ka reaguar përsëri pas raportimeve se vëllai i Hashim Thaçit, Gani Thaçi ka marrë para edhe pas pensionimit nga Byroja Kosovare e Sigurimeve.

Krahas kësaj, Pozhari përmendi edhe se si ish-presidentit Thaçi kishte shpenzuar para të panevojshme gjatë kohës sa ishte në pushtet.

Si në rastin kur Thaçi kishe 600 euro për 5 shishe verë dhe 105 euro për tri cigare puro.

“E rrjepën shtetin si doner. Lavdi veprës së tyre!”, shkroi Pozhari në Facebook, përcjell “Bota sot”.

Postimi i plotë

65 mijë dollarë i pati kushtuar buxhetit të Kosovës veç parathënia e shkruar për librin e Hashim Thaçit në kohën kur ishte president.

Bëhet fjalë për të njëjtin njeri që pati shpenzuar 600 euro për 5 shishe verë dhe 105 euro për tri cigare puro.

176 mijë euro vëllaut të tij penzionimi i parakohshëm.

E rrjepën shtetin si doner. Lavdi veprës së tyre!

Kategoritë
LajmeVendi