Edhe në Prishtinë të mbledhur për ngushëllime për ambasadorit Luca Attanasio

Ambasadori i Italisë në Kosovë, Nicola Orlando ka thënë se edhe në Prishtinë, si në të gjitha ambasadat italiane në botë, janë mbledhur në ngushëllime, njëkohësisht me funeralin shtetëror të ambasadorit Luca Attanasio dhe karabinierit Vittorio Iacovacci, të cilët ranë në Republikën Demokratike të Kongos gjatë kryerjes së detyrës.

Kategoritë
LajmeVendi