Erdoğan: Grusht shtetet ishin përpjekje për të ndaluar vendosjen e superioritetit të vullnetit kombëtar në Turqi

Erdoğan: Grusht shtetet ishin përpjekje për të ndaluar vendosjen e superioritetit të vullnetit kombëtar në Turqi.

Erdoğan: Grusht shteti i vitit 1960, i pari në serinë e grusht shteteve për shkak të të cilave Turqia pagoi çmime të larta dhe ende është një plagë e hapur në zemrën e kombit tonë.

Kategoritë
BotaLajme