Erdoğan: Komuniteti ndërkombëtar nuk kaloi një provim të mirë në menaxhimin e efekteve shkatërruese të pandemisë

Presidenti turk, Recep Tayyip Erdoğan, flet në Forumin Ndërkombëtar të Diplomacisë në Antalya.

Erdoğan: Komuniteti ndërkombëtar nuk kaloi një provim të mirë në menaxhimin e efekteve shkatërruese të pandemisë. KS i OKB-së aktualizoi krizën me vonesë.

Erdoğan: Nuk duhet të lejojmë nacionalizmin e vaksinave dhe përsëritjen e gabimeve të njëjta gjatë periudhës pandemike.

Kategoritë
BotaLajme