Erdoğan në hapjen e spitalit në Fier: Kemi zyrtarizuar partneritetin strategjik tonë në nivelet më të larta

Erdoğan në hapjen e spitalit në Fier: Kemi zyrtarizuar partneritetin strategjik tonë në nivelet më të larta.

Presidenti Erdoğan në ceremoninë e inagurimit të spitalit në Fier për Shqipërinë: Kemi zyrtarizuar partneritetin tonë strategjik në nivelet më të larta.

Presidenti Erdogan: Spitali i Fierit do të jetë një tregues i miqësisë së fortë mes dy vendeve tona.

Erdoğan: Ne japim mund për paqen, stabilitetin dhe zhvillimin e Ballkanit, në krye me Shqipërinë.

Kategoritë
BotaLajme