Erdogan në median sociale: “Nuk ndalemi, vazhdojmë me gola”

Presidenti Recep Tayyip Erdogan postoi në median social pamjet e një goli gjatë inaugurimit të Stadiumit “Göztepe Gursel Aksel” në qytetin Izmir.

Presidenti Recep Tayyip Erdogan postoi në median social pamjet e një goli nga Stadiumi “Goztepe Gursel Aksel” në qytetin Izmir.

Erdogan, në kuadër të takimeve në Izmir, shkoi në stadiumin, inaugurimin e të cilit e bëri nëpërmjet videokonferencës, dhe përdori penallti në portën, në mbrojtjen e së cilës kaloi deputeti i Izmirit Alpay Ozalan nga radhët e Partisë për Drejtësi dhe Zhvillim (AK Parti).

Në postimin në median social me një fotografi gjatë gjuajtjes së penalltisë, Erdogan shkroi: “Nuk ndalemi, vazhdojmë me gola”.

Kategoritë
BotaLajme