Erdoğan: Nuk do të tolerojmë mizorinë e Izraelit në Palestinë edhe sikur e gjithë bota ta injorojë atë

Erdoğan: Nuk do të tolerojmë mizorinë e Izraelit në Palestinë edhe sikur e gjithë bota ta injorojë atë.

Erdoğan: Nuk do të tolerojmë mizorinë e Izraelit në Palestinë edhe sikur e gjithë bota ta injorojë atë.

Erdoğan: Ata që heshtin ose që mbrojnë hapur gjakderdhjen dhe mosrespektimet e kryera nga Izraeli, duhet ta dinë se një ditë do t’u vijë radha atyre.

Erdoğan: Nëse Organizata për Bashkëpunimin Islam (OBI) nuk merr menjëherë një qëndrim konkret dhe efektiv, ajo do të mohojë ekzistencën e saj.

Erdoğan: Është e nevojshme që në përputhje me vendimet e marra në AP të KS-OKB-së të ndërmerren hapa që do të sigurojnë paqen dhe qetësinë në Kuds.

Erdoğan: (Për sulmet e Izraelit) Ne si Turqi jemi të gatshëm të marrim përgjegjësi për paqe dhe të mbështesim çdo iniciativë nën strukturën e OKB-së.

Kategoritë
BotaLajme