Erdoğan: Rreth 100 vende në botë nuk mund të kenë ende qasje në vaksina

Erdoğan: Rreth 100 vende në botë nuk mund të kenë ende qasje në vaksina.

Presidenti Erdoğan: Çështja vaksinës (COVID-19) është bërë e rëndë. Ne shohim se rreth 100 vende në botë nuk mund të kenë ende qasje në vaksina.

Erdoğan: Është alarmante që miliarda njerëz nuk kanë siguruar as dozën e parë të vaksinës ndërsa ka vende që kanë vaksinuar gati gjithë popullsinë.

Erdoğan: Është e qartë se pandemia nuk do të mbarojë dhe rimëkëmbja ekonomike nuk do të realizohet pa siguruar qasje të drejtë në vaksinë.

Erdoğan: Kur të përfundojnë punimet për vaksinën vendase, ne do ofrojmë vaksinën tonë në përdorimin e të gjithë njerëzve në kushte më të përshtatshme.

Kategoritë
BotaLajme